søndag den 21. februar 2010

kasper, kasper, kasper da......

Så har der vært 2 helger litt utenfor normalen..

Sist helg sto for min del i vollyens navn, da det var Pilersuisoq cup! Det forløp med en 2 kamper fredag, 2 kamper lørdag og så finalen søndag. Vi tabte 1 sett hele cupen, så det må man da si var en god oppvarming til Grønlands mesterskapet i påsken :)

MEN, lørdag ettermiddag var det ingen hjemme da jeg kom hjem, og etter noen timer, kom Kasper med en overraskelse: gibs på sin høyre arm... I et uheldig fall på sykkelen pga. faller han på sin høyre radisu og ulna og forstuer den venstre hånd. Etter et forsøk på å reponereden, ble han sendt hjem. Søndag morgen ble han inkalt til at han måske skulle opereres, men da de ikke syns det var alt for akutt, ble han igjen sendt hjem med en god posjon piller.

Mandag morgen var det så tid til operasjon, trodde vi men atter en gang kom han hjem, denne gang på orlov fra sykehuset, og med beskjed om at han skal komme neste dag med en pakket veske. Om aftenen fikk vi bekreftet at Kasper skulle avsted til København og opereres av en hånd kirurg.

Så tirsdg morgen ble han send med flyet til DK og innlagt ved ankomste. Også her skulle operasjon kl 9 bli utsatt til 16 og igjen til kl 21 for så å ende med å bli gjort torsdag morgen.

De kloke hoder sier det gikk bra, men det har vært noen smertefulle dager for min kjære og han kan se frem til 3 uker med gibs og 3-4 ukers gjenopptrening i København. Vi håper på at han kan komme hit til Nuuk igjen i de neste 3 ukene, men intet er sikkert enda..

Det vil si min helg måtte jeg klare uten Kasper, og det gikk såmen fint, med x-faktor, rødvin og Grønlandsk fest og morro. Og for første gang her fikk jeg smake hval, narhval for å være helt precis, og det var ikke helt dumt :) Forhåpentlig vil neste innlegg komme fra the man...

2 kommentarer:

  1. Nu er tingen vel mere i orden igjen, så må vi se å få litt mere informasjon på bloggen - ellers kommer far snart og legger hodet - eller begge jeres hoder på bloggen. Her vintrer det fortsatt, men noe tyder på at våren kanskje en geng i fremtiden kan være på vei. Beste hilsener pappa.

    SvarSlet
  2. Hei :)
    Jeg har endelig konvertert til blogspot og kan nå skrive på deres fin fine blogg... vi vil ha mer info! skriv oftere....
    Her har vi hatt en herlig dag i solen, men pølsegrilling, boklesing og snøhulegarving. Nå har vi inntatt sofaen med muffins, blogglesing og barnetv. Håper dere har det veldig bra. Klem fra øya

    SvarSlet